Ana içeriğe atla

Haber Tarih
Dini İlimler Fakültesi Konferansları: İsmail Akkoyunlu “İbn Teymiyye ve Şiilik”
Dini İlimler Fakültesi Konferansları: Reyhan Erdoğdu Başaran "Alevi İslam’ın Şia Olarak Tanımlanması Sorunsalı"
Çarşamba Seminerleri: Zehra Yaşın "Capital, Nation-state and Nature: Oil and Reproducing Mosul in the Modern World Economy"
ASBÜ Seminerleri: Prof. Dr. Kurtuluş Kayalı "Toplum, Tarih, Edebiyat"
Üniversitemiz "Yükseköğretim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASBÜ-YÖM)” Küresel Yükseköğretim Envanteri Haritası’nda yer aldı.
ASBÜ SBF Seminerleri: Fatma Çınar "Veri Odaklı Bir Dünyada Veri Görselleştirme Olmadan Başarılı Olmak Mümkün mü? "
Üniversitemizden TİKA Ziyareti
Üniversitemiz ile Türkiye Maarif Vakfı arasında eğitimde işbirliği protokolü imzalandı.
Üniversitemizde "Birleşik Krallık'ta Yükseköğrenim Günü" etkinliği düzenlendi.
Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdülfettah el-Uveysi, "Beytülmakdis Konusunda Entelektüel Nekbe (Bilgi Krizi)" başlıklı bir konferans vermiştir.
Çarşamba Seminerleri: İzzet ARI "Carbon Pricing for Sustainable Energy"
ASBÜ-İDE'nin Truva Okumaları: Homeros'un İzinde
Sakarya Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi öğrencileri, üniversitemizi ziyaret etti.
Üniversitemiz Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Barış Alpaslan, "Sürdürülebilir Kalkınma 2030 Hedefleri İhtisas Komitesi" üyesi olarak seçilmiştir.
Çarşamba Seminerleri: Sutay Yavuz "The Peculiarities of Demographic Aging in Turkey: Migration and Living Arrangement Preferences"